ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Τα προϊόντα που διατίθενται και σας προσφέρονται μέσα από την ιστοσελίδα/ηλεκτρονικό κατάστημα www.cavastafylos.gr  έχουν όλα επιλεγεί με κριτήριο την παρεχόμενη ποιότητά τους από τον παραγωγό  ή τον προμηθευτή, την τυπικότητά τους (να εκφράζουν στο μέγιστο την περιοχή από την οποία προέρχονται) και την καλή τους σχέση τιμής/ποιότητας. Φυσικά, όλα τα προϊόντα που θα βρείτε στην ιστοσελίδα/ηλεκτρονικό κατάστημα www.cavastafylos.gr φυλάσσονται στις ιδανικές για το είδος τους συνθήκες συντήρησης και μόνον έτσι άριστα συντηρημένα φεύγουν για να σας παραδοθούν από το www.cavastafylos.gr.

Σε περίπτωση κατά την οποία, ανεξάρτητα από τη δική μας φροντίδα και προσοχή και χωρίς δική μας ευθύνη, κάποιο προϊόν εμφανίσει αλλοιώσεις ή είναι φθαρμένο ή ελαττωματικό, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε με το www.cavastafylos.gr εντός  3 εργάσιμων ημερών.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μπορείτε να ακυρώσετε την αγορά σας χωρίς κόστος εφόσον η ακύρωση μας ζητηθεί πριν την αποστολή της.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας αφού έχει ήδη εκτελεσθεί, επιβαρύνεστε μόνο με τα σχετικά έξοδα αποστολής ακόμη κι αν η αρχική αποστολή δεν περιείχε επιβάρυνση μεταφορικών εξόδων.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Μπορείτε να επιστρέψετε οποιοδήποτε προϊόν εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία της παραλαβής του, εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και  έχει συντηρηθεί υπό τις ιδανικές συνθήκες για το είδος του.  Οι επιστροφές αφορούν ΜΟΝΟ σε παραγγελίες που πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά. 

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Αν κάποιο προϊόν εμφανίζει ελάττωμα, παραληφθεί φθαρμένο ή σπασμένο, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το www.cavastafylos.gr  εντός 2 ημερών από την παραλαβή του για να αντικατασταθεί άμεσα και χωρίς δική σας οικονομική επιβάρυνση. Η αντικατάσταση μπορεί να γίνει με το ίδιο ή άλλο προϊόν.

Μπορεί  να γίνει επιστροφή χρημάτων (επιστροφή στην πιστωτική σας κάρτα ή επιστροφή μετρητών σε αριθμό λογαριασμού που θα μας δώσετε), το ταχύτερο δυνατόν.